Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 3:20:24
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


„Mi-a spus să îi înghit jucăria dacă vreau să devin campioană"


20 septembrie 2012

karateCancan.ro a reuşit în exclusivitate să stea de vorbă cu părinţii uneia dintre fetiţele supuse la perversiuni sexuale de profesorul de karate din Timişoara. Pentru că se lăsau pozate în timp ce îi făceau sex oral, micuţele primeau promisiunea că vor obţine mai uşor centură galbenă. Momentele de groază aveau loc atunci când părinţii întârziau să le ia de la antrenamente.


Părinţii unei fetiţe de opt ani s-au cutremurat când au ascultat mărturisirile fiicei lor despre ce îi spunea antrenorul de karate! Cer acum pedeapsa maximă pentru senseiul pervers!
„Mi-a spus să îi înghit jucăria dacă vreau să devin campioană", ăsta le-a povestit ruşinată Maria părinţilor, una dintre cele două fetiţe, în vârstă de opt ani, abuzată de antrenorul de karate Dan Pârvan. Cu lacrimi în ochi şi plini de furie, părinţii copilei îi cer acum preşedintelui că senseiul Pârvan să fie eutanasiat. "Maria ne-a spus după un curs că nu mai vrea să meargă la karate. Când am întrebat-o de ce, ea ne-a zis că profesorul este murdar. Pe urmă a izbucnit în plâns şi ne-a povestit cum profesorul i-a pipăit pieptul şi i-a băgat două degete în gură. I-a spus că vrea să o facă minunată, o adevărată campioană la karate, dar pentru asta trebuie să devină fată mare şi să îşi aproprie gura de organele lui genitale", ne-a declarat tatăl fetei. Îngrozit, părintele i-a alertat pe poliţişti vineri. Tot el le-a spus oamenilor legii că fiica lui nu a vrut să cedeze, moment în care profesorul de karate a ameninţat-o că va rămâne doar cu centură albă, lucru care îi va dezamăgi pe părinţi. Mascaţii au descins ieri dimineaţă la locuinţa lui Dan Pârvan. In calculatorul antrenorului au fost găsite mai multe poze şi filmuleţe în care apăreau două fetiţe supuse la perversiuni sexuale în sala de sport. Cursurile de karate aveau loc într-o sală închiriată la Facultatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară de la Universitatea Timişoara. Antrenorul, în vârstă de 59 de ani, este preşedintele secţiei de karate a clubului Videocolor din Timişoara. El preda acest sport de mai bine de 30 de ani, iar în ultimii ani a activat la mai multe şcoli din Timişoara şi la Facultatea de Agronomie.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro