Vineri, 29 martie 2024 - 8:46:29
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Michel Telo concertează în România


7 iunie 2012

michel-telo-Idolul adolescentelor din toată lumea, interpretul care a spart topurile muzicale mondiale cu piesa "Ai Se Eu Te Pego", va susţine un concert în România.

Brazilianul Michel Telo a încheiat negocierile cu Princess Summer Club şi la jumătatea lunii august va ajunge pentru prima dată la noi în ţară.. Artistul va beneficia de un charter care îl va aduce de la Ljubljana la Mamaia.


Aproape şase luni au durat negocierile cu Michel Telo, cel care a adunat milioane de vizualizări şi a extaziat mapamondul cu coregrafia piesei "Ai Se Eu Te Pego". Profitând de faptul că în această vară va avea un turneu în Europa, agenţia SBA Production& Events, cea care i-a adus în România şi pe Mohombi, Jeremih şi DJ Antoine, a bătut palma cu Michel Telo, iar acesta va susţine un super-recital la jumătatea lunii august, la Mamaia, în Princess Summer Club.


Detaliile sunt ţinute deocamdată în secret de organizatori. Se ştie doar că brazilianul va ajunge la Constanţa cu un avion particular direct de la Ljubljana (Slovenia), împreună cu un staff de aproape 30 de persoane. Una dintre condiţiile puse de artist a fost aceea de a veni însoţit de un renumit DJ din Sao Paolo, care să pună muzica după recitalul său în clubul unde va avea loc evenimentul. Având în vedere capacitatea clubului, organizatorii mizează pe prezenţa a circa 15.000 de persoane la concertul lui Telo, preţurile biletelor urmând să difere în funcţie de poziţionarea faţă de scenă.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro