Miercuri, 24 aprilie 2024 - 12:43:08
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Mihaela Radulescu nu vrea câini pe străzi


18 mai 2012

Mihaela_Radulescu-2011Mihaela Rădulescu spune că nu mai vrea să vadă câini vagabonzi pe stradă, pentru că o întâmplare personală o face să ştie şi cât de periculoşi se pot dovedi aceştia.


Vedetă de televiziune a spus că nu este deloc dreapta comparaţia Bucureştiului cu Monaco, oraşul în care locuieşte acum şi în care nu există câini vagabonzi, fiind la modă, în schimb, "câinii purtaţi în poşetă".


"Ştiu că e o problemă reală. Nici eu nu mai vreau să îi văd. Am să spun, cum spun toţi, că am şi eu acasă. Am 5 câini în România, îi iubesc foarte mult, dar nu vreau să îi mai văd pe străzi", a spus aceasta, invitată la Realitatea TV.


Mihaela Rădulescu a mărturisit că întotdeauna s-a speriat de câinii vagabonzi şi de agresivitatea acestora, povestind şi o întâmplare petrecută chiar în familia sa, nepoata sa fiind muscata de un câine atunci când era mică."Nepoata mea, fiica fratelui meu, a fost muscata violent de un câine pe stradă şi am avut noroc că un chirurg plastician foarte important, chiar domnul doctor Lascar, dacă îmi amintesc bine, a ajutat-o şi i-a pus la loc bucată de nas şi cea de buza care îi lipseau", a declarat vedetă


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro