Joi, 28 martie 2024 - 10:58:06
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Mihaela Rădulescu se întoarce în televiziune


21 februarie 2012

mihaela-radulescuVedeta va face naveta la finalul fiecărei săptămâni de la Monte Carlo la Bucureşti pentru emisiunea „Duminica în familie“, pe care o va realiza, din luna martie, la Realitatea TV.

Deşi de aproape trei ani s-a mutat la Monte Carlo ca să scape de presă şi ca să-şi crească copilul, Mihaela Rădulescu îşi va petrece weekendurile în ograda fostului soţ, Elan Schwartzenberg, la Realitatea TV, unde va realiza emisiunea „Duminica în familie".

Responsabil de întoarcerea realizatoarei este Mihai Tatulici, care va fi producător delegat şi va superviza, din partea Realitatea TV, noua emisiune. „Potenţialul Mihaelei este foarte mare. Mie mi s-a părut că a ieşit prematur din viaţa de televiziune şi a durat ceva până am convins-o să revină. Având un copil mic de care se ocupă, este destul de complicat până şi să-i aranjezi avioanele de la Monte Carlo la Bucureşti şi retur", spune Mihai Tatulici. „Relaţia este construită pe baza vechii amiciţii dintre mine şi Mihaela. O cunosc foarte bine, ştiu potenţialul ei şi am lucrat cu foarte mare plăcere şi la format, şi la rubrici", adaugă Tatulici. Contactaţi de „Adevărul", Mihaela Rădulescu şi Elan Schwartzenberg nu au dorit să vorbească despre acest subiect.

Nu este prima oară când Mihaela Rădulescu primeşte propuneri de la televiziunea fostului soţ. Acum patru luni, ea povestea că a fost ofertată de mai multe televiziuni, inclusiv de Realitatea TV, dar nu a ajuns a nicio înţelegere, din cauză că nu voia să-şi lase copilul singur. Dacă până acum „Duminica în familie" însemna divertisment pur, noua emisiune, ce va dura trei ore şi se va difuza în fiecare duminică, de la 14.00 la 17.00, va fi adaptată la grila unei televiziuni de ştiri.

„Este un format nou, foarte performant, «infotainment». Sunt multe informaţii din foarte multe domenii, legate de familie. În general, sunt invitate mari personalităţi", explică Mihai Tatulici. „Emisiunea va fi condimentată cu foarte multe materiale informative, reportaje, foarte multă publicistică", adaugă omul de televiziune.

În proiect sunt implicaţi, direct, în jur de 60 de oameni. Suportul tehnic este asigurat de Realitatea TV, echipa redacţională este subordonată companiei de producţie cu care lucrează Mihaela Rădulescu, aceeaşi care a produs şi emisiunile realizate până acum la Antena 1. Mihai Tatulici va fi producător delegat, supervizând toate procesele.

„Lucrăm pe internet toată săptămâna. În acest fel, Mihaela controlează evoluţia producţiei, vine în Bucureşti vineri sau sâmbătă şi pleacă luni, în fiecare săptămână", spune Tatulici.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro