Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 9:40:17
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Moni şi-a scos silicoanele pentru chinez


24 decembrie 2011

monica_gaborMonica Gabor radiaza de fericire! Vedeta are de cateva luni o relatie amoroasa cu chinezul Mr. Pink si este sigura ca acesta este sufletul ei pereche, caci o place naturala si nu trebuie sa se prefaca in fata lui.

De cand a venit in tara, Moni a afisat o silueta trasa prin inel, iar sanii i s-au micsorat vizibil. Oare a renuntat la silicoane de dragul iubitului?

Monica Gabor este incantata nevoie mare de iubitul ei chinez, Mr. Pink, pe care il lauda cu fiecare ocazie.

Prezenta luni seara la evenimentul de lansare a unui magazin de lux din galeriile Mariott, Moni a afisat un zambet pana la urechi si nu a contenit sa vorbeasca despre amorezul asiatic.

De remarcat insa bustul vedetei, care s-a micsorat vizibil de la plecarea in America. Daca in trecut sanii abia ii incapeau in sutien si ieseau obraznic prin bluze, acum abia daca se mai observa ca Moni are sani. Oare fosta doamna Columbeanu si-a scos silicoanele de dragul iubitului?

"Iubitul meu ma face sa fiu naturala si ma ajuta sa evoluez", s-a multumit fosta doamna Columbeanu sa spuna, fara sa vrea sa dea detalii despre o eventuala operatie estetica la sani.

Vedeta va ramane in tara pana in luna ianuarie si nu regreta ca nu va petrece sarbatorile alaturi de misteriosul Mr. Pink. "Din fericire, iubitul meu are si alte sarbatori pe care le vom putea petrece impreuna. Este de alta nationalitate si alta religie", a mai spus Moni.

Bruneta s-a intors in tara joi seara, dupa aproape doua luni petrecute in America. De altfel, din vara, de la finalizarea divortului de Irinel, Moni a locuit mai mult peste Ocean decat in tara.

Ea a inceput o relatie, la Los Angeles, cu un chinez despre care se spune ca ar fi dintr-o familie foarte instarita. Printre afacerile lor se numara si cele cu bautura Mr. Pink. "Vreau sa aduc si in Romania aceste bauturi. Am luat franciza pentru tara noastra si in curand produsele vor aparea si in magazine", s-a laudat Moni.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro