Vineri, 19 aprilie 2024 - 10:32:17
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Oana Zăvoranu nu se teme de silicoanele ucigaşe


5 ianuarie 2012

oana-zavoranuScandalul implanurilor cu silicon industrial a isterizat milioane de femei din lumea întreagă şi, implicit, şi pe cele din România. Cu toate acestea vedetele noastre sunt convinse că ele nu vor avea astfel de probleme.

Oana Zăvoranu, care de curând şi-a făcut operaţie de mărire a bustului, nu-şi face absolut de griji din cauza implanturilor ei.

„Le sfătuiesc pe cele care şi-au pus silicoane în acea perioadă să meargă la control. Am schimbat silicoanele de curând şi nu se pune problema să fie silicon industrial. N-am luat certificatul de garanţie, dar sigur acesta se află la dr. Marek Vâlcu, cel care m-a operat. Nu mi-e teamă că aş putea păţi ceva şi nici n-am urmărit subiectul silicoanelor de proastă calitate", a declarat Oana Zăvoranu.

Daniela Gyorfi, pe de altă parte, spune că ea, atunci când s-a operat, a primit şi certificat de garanţie, dar acum că a născut se gândeşte să-şi schimbe implantul.

Şi Marina Dina, la rândul ei, se gândeşte să meargă la un control, mai ales că ea a avut mari probleme cu primele silicoane pe care şi le-a pus, fiind nevoită să le schimbe.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro