Vineri, 29 martie 2024 - 1:30:40
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Pozitii din Kama Sutra care te pun in valoare


24 decembrie 2011

KamasutraDescopera pozitiile sexuale din Kamasutra care te vor face sa pari o bomba sexy, cu masuri perfecte!

1. In sa
Pozitia ideala daca doresti sa ascuzi un abdomen proeminent. Ideea: iti arati doar spatele si iti lasi iubitul sa-si imagineze restul.

Tehnica: Gaseste un scaun stabil, fara brate. El se asaza pe scaun, cu picioarele pe sol, pentru a-si primi iubita pe genunchi. Femeia se asaza cu spatele, iar miscarile sunt de urcare si coborare. Cu aceasta pozitie, tu conduci dansul!

2. Zeita
Crezi ca ai bratele un pic cam moi pentru pentru gusturile tale? Nu-i problema, trebuie doar sa te sprijini cu ele de ceva pentru a da impresia de muschi. Tot corpul va fi in tensiune, ca un arc.

Tehnica: Barbatul se asaza cu spatele sprijinit pe o perna pentru a avea o vedere impresionanta asupra sanilor ei. Ea il incaleca, cu fata spre el si bratele sprijinite de genunchii sai, in fata. Ridica pieptul pentru un maximum de efect.

3. Girl Power
O pozitie pentru cele care cred ca sanii lor sunt din ce in ce mai mult victimele fortei gravitationale.

Tehnica: Cei doi se asaza fata in fata, femeia isi deschide larg picioarele. Barbatul incepe sa-si penetreze partenera si in acelasi timp isi deschide si el picioarele, astfel incat ale lui sa le depaseasca pe ale ei. Ea trebuie sa-si ridice bine capul pentru ca sanii sa urce.

4. Pe la spate
Clasica si eficace, pozitia aceasta permite ascunderea unui fund un pic prea mare dupa parerea ta, dar si optimizarea potentialului sau erotic.

Tehnica: Femeia se asaza in genunchi, cu bratele pe pat. Barbatul o penetreaza pe la spate. El nu poate vedea rotunjimile, dar poate profita sa-si stimuleze partenera cu mainile. Femeia se poate apleca mai mult sau mai putin in fata, in functie de cum ii face placere.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro