Vineri, 19 aprilie 2024 - 11:58:43
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Prahoveanca Mădălina Drăghici, cea mai sexy mireasă


24 iulie 2012

Mădălina Drăghici (24 de ani) şi avocatul Ovidiu Pop (35 de ani) s-au căsătorit, sâmbătă, după un an şi jumătate de relaţie.

Petrecerea de nuntă a avut loc într-un local de top din Otopeni, într-un cadru exotic decorat cu multe orhidee. La eveniment au participat 120 de invitaţnunta-madalina-draghici-mireasai care s-au desfătat cu bucate alese: somon, sărmăluţe, berbecuţ la proţap şi tort cu fructe şi au dansat până în zori pe muzica trupei Avenue.

Nunta a venit la doar o săptămână de la ziua ei, iar culorile nunţii au fost alb şi mov. Mădălina a ales o rochie superbă, cu un decolteu care i-a pus în valoare bustul generos.

Verighetele sunt cumpărate din România, modelul ales de miri fiind unul simplu, din aur alb mat şi lucios. Rochia de mireasă a fost albă, fără crinolină, cristale sau paiete şi este inspirată din modele folosite în Grecia Antica. ”Este un model diafan care mă reprezintă”, a mai spus Mădălina Drăghici.

Naşii celor doi au fost Cabral şi Andreea Ibaka. ”Sunt doi oameni care se iubesc, care formează un cuplu tânăr, frumos şi solid, doi oameni despre care ştim că ne vor sprijini şi ne vor fi exemplu. Ne-am gândit la ei ca naşi înainte să aibă loc cererea oficială”.

Potrivit revistei Pro TV Magazin, pentru nuntă, Mădălina Drăghici şi Ovidiu au cheltuit peste 25.000 de euro, dar au câştigat aproape dublu şi asta pentru că, după ce au tras linie, proaspeţii căsătoriţi au rămas cu 40.000 de euro.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro