Marţi, 19 martie 2024 - 8:40:41
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ruby debutează în ...Playboy! VIDEO


29 mai 2012

ruby8În luna iunie, Playboy o are pe copertă pe Ana Claudia Grigore, alias Ruby, o figură nouă în muzica românească care ne-a cucerit deja cu melodia “Miracle of Love”. Claudia este o adevarată “chica latina”, pe care Playboy România a pozat-o într-un decor marin, încingând atmosfera pe plajele din Mamaia şi Vama Veche. Pictorialul este realizat de fotograful Edward Aninaru.

În postura de Playmate apare Alina Anghel, o blondă seducatoare, care mărturiseşte că îi plac barbaţii cu simţul umorului şi dantela neagră. Şi tot în acest număr, Playboy începe colaborarea cu celebrul fotograf italian Enrico Ricciardi, care le-a fotografiat pe Monica Bellucci şi Martina Colombari. Enrico dezvăluie pentru Playboy calităţile   fotografilor italieni ale căror pictoriale sunt atât de sexy şi prezintă o mostră de minimialism erotic, imortalizând-o pe Aurora, o italiancă ale cărei origini stravechi sunt localizate în zona Aradului.

Interviul Playboy îl are ca protagonist pe actorul Tom Cruise, care vorbeşte despre “ieşirile” sale ciudate petrecute în timpul diverselor apariţii publice dar şi despre recentele producţii cinematografice. Marius Florea Vizante explică de ce nu poate fi un playboy adevărat, dar şi despre cum reuşeşte să cucerească femeile cu arma umorului şi inteligenţei. Tot la capitolul interviuri, Horia Tecău povesteşte în ce fel a ajuns unul dintre cei mai bine cotaţi jucători de tenis la dublu din lume.

Şi fiindcă e luna Campionatului European de fotbal, Playboy propune o altfel de prezentare a competiţiei pe care românii o vor privi din faţa televizorului. Iar pentru cei care nu şi-au trecut fotbalul printre pasiuni dar au o înclinaţie către telefonia mobilă, le oferim “Cele mai bune 50 de aplicaţii pentru smartphone-uri”, grupate pe categorii. Toate acestea asortate la fashion, maşini, filme, muzică, jocuri, umor şi multe alte motive pentru care ar trebui să-ţi trăieşti viaţa împreună cu Playboy.

Numărul din iunie al revistei  Playboy poate fi găsit la toate punctele de difuzare a presei.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro