Marţi, 23 aprilie 2024 - 11:48:55
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Scandal în SUA/ Un profesor îşi iubeşte eleva de când era minoră


3 martie 2012

prof_elevaAventura dintre o elevă şi cel care i-a fost profesor reaprinde în California veşnica discuţie despre moralitatea unei astfel de legături.


”Îmi este mai mult decât amant, e cel mai bun prieten al meu”, susţine Jordan Power, eleva care a împlinit 18 ani în septembrie şi care tocmai s-a mutat împreună cu fostul profesor de economie.


Cât despre James Hooker, în vârstă de 41 de ani, a renunţat la tot ce a avut pentru ceea ce spune el ”iubirea vieţii lui”: şi-a lăsat soţia şi copiii, inclusiv fiica de 17 ani care frecventează acceaşi şcoală ca şi Jordan, şi şi-a dat demisia de la şcoală.
Imediat cum au hotărât să spună lumii că se iubesc, şi Jordan a renunţat la ore, iar acum învaţă acasă.


Şi, deşi ei susţin că s-au îndrăgostit după ce ea nu i-a mai fost elevă şi a împlinit 18 ani, colegii de clasă ai lui Jordan îi contrazic. Pe Facebook, aceştia au postat poze cu eleva în braţe la profesorul ei, chiar în timpul orelor de curs, mai mult, se pare că vorbeau noaptea, ore în şir la telefon şi că ar exista peste 8.000 de mesaje între cei doi amorezi, pe când ea era minoră.


Deşi tânăra susţine că-l iubeşte, mama fetei nici nu vrea să audă de această relaţie, pe care o consideră interzisă. Ba chiar vrea să depună plângere la poliţie, pentru ca acesta să fie judecat pentru corupere de minori.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro