Vineri, 29 martie 2024 - 8:38:42
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Scandal între Oana Zăvoranu şi Oana Mareş


6 septembrie 2012

Oana_MaresIronizată şI luată peste picior de multe ori în emisiunea Oanei Mareş, Oana Zăvoranu a răbufnit. Pentru prima oară, însă, şI moderatoarea de la Antena 2 i-a dat replica, fapt care a declanşat un adevărat scandal, soldat cu jigniri pe bandă rulantă şI chiar ameninţări. Zăvo a luat foc şI i-a declarat război pe faţă Oanei, în ciuda faptului că sunt colege de trust.

Între Oana Mareş şI Oana Zăvoranu a ars multă vreme un foc mocnit de antipatie, dar în cursul zilei de ieri s-au aprins flăcările. După ce Zăvo a fost îndelung criticată în emisiunea prezentată de tiza ei la Antena 2, bruneta a izbucnit, atacând-o dur pe prezentatoarea TV, pe Facebook... Pentru prima dată, Mareş a intrat în horă şI i-a trântit o replică usturătoare, care a scos-o din minţi pe vulcanica brunetă: "O privesc pe Oana Zăvoranu şI citesc declaraţiile sale cu simpatia, dar şI compasiunea cu care priveşti un frate mai mic, cu un retard mintal".

Vorbele blondei i-au stârnit reacţii incendiare brunetei: "Ştie să vorbească şI fară prompter sau cască? Mă mir! Păi de aia e o anomină, iar eu sunt Oana Zăvoranu. Să zică merci că a apărut şI ea prin ziar că am vorbit eu de ea că la capitolul realizări are doar cititul pe promper înregistrat, că în direct e greu. Să aibă grijă de copil că poate dacă se forţează să scrie când ea numără cu greu până la zece, să nu ajungă pe la spital de atâta efort intelectual. Să vorbească în pungă că o ascult eu săptămâna viitoare!", a declarat Zăvo, pentru CANCAN.Oana_Z__voranu

Mai mult, vedetă a mers chiar mai departe şI, spirit războinic, chiar a recurs la ameninţări: "Gata! ăsta e momentul ei de glorie! Sunt devastată de ce a zis de mine! Că a făcut efort şI a abuzat de tastatură, ea fiind obişnuită cu microfonul! Să nu mă facă să dau eu poze cu ea, că o să plângă pe preşul meu. Poze frumoase tare! Cu îndeletnicirile ei nocturne înainte de întâlnirile cu amantul, adică prietenul soţului", ne-a mai spus Oana.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro