Vineri, 19 aprilie 2024 - 7:11:34
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Starleta Tila Tequila a încercat să se sinucidă


13 martie 2012

teq3Actriţa XXX Tila Tequila a fost internată în spital  după o tentativă de sinucidere eşuată, după cum susţin prietenii ei

Tila Tequila, în vârstă de 30 de ani, a fost foarte aproape de a-şi pierde viaţa după o supradoza urmată de un anevrism cerebral. TMZ a aflat că ambulanţa a fost chemată de una dintre colegele de apartament care a declarat că Tila a încercat să se sinucidă toată săptămâna.

Serviciul de urgenţă a ajuns la locuinţa acesteia miercuri noaptea iar Tila a fost internată la spitalul St. Joseph din Burbank, California. La faţa locului s-a stabilit faptul că vedeta are nevoie de ajutor psihiatric. Deşi după internare, Tila Tequila a putut pleca acasă destul de repede, se pare că managerul ei a sunat din nou la numărul de urgenţă, temându-se pentru viaţa ei.

Din cauza anevrismului suferit, combinat cu supradoza de medicamente, este posibil că Tila Tequila să fi suferit traume destul la mari la nivel cerebral.

Tila s-a născut în Singapore, într-o familie vietnameză ce s-a mutat în State când Tila avea un an. Şi-a lansat cariera ca model după ce a fost recrutată de Playboy iar mai apoi şi-a continuat-o în revistele pentru bărbaţi şi show-uri TV.

Managerul ei a refuzat în acest moment să comenteze în vreun fel situaţia.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro