Vineri, 19 aprilie 2024 - 2:42:09
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Sylvester Stallone este din nou greu încercat. Sora lui a murit


29 august 2012


stallonSora vitregă a lui Sylvester Stallone, Toni-Ann Filiti, a murit duminică noapte, la vârsta de 48 de ani, suferind de mult timp de cancer pulmonar, anunţă Huffington Post.

Sora actorului se internase pe 10 august într-un spital din Los Angeles, iar zilele trecute se externase, după ce medicii au declarat pierdută lupta cu boala. Toni-Ann Filiti a locuit, în ultimele zile ale vieţii, cu mama sa, Jackie Stallone, de 90 de ani. "Avem nevoie de un miracol. Eu încă mai cred în miracole, dar starea ei este critică" spunea Jackie Stallone cu puţin timp înainte de moartea fiicei sale. Luni, femeia a declarat că se simte îngrozitor după pierderea nepotului şi, acum, şi a fiicei, la doar 48 de ani. "Nu este uşor. Nu ştiu ce să fac" a mărturisit Jackie Stallone.

Familia Stallone este pentru a doua oară în doliu, în ultimele două luni. Sylvester Stallone a primit, pe 13 iunie, teribila veste că fiul său, Sage, de 36 de ani, a fost găsit mort în locuinţa sa din Los Angeles.

Cauza decesului nu a fost stabilită încă, dar autorităţile cred că producătorul de film a murit din cauza unei supradoze de droguri.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro