Joi, 25 aprilie 2024 - 9:34:49
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Tamara Ecclestone, fiica bossului de la Formula 1, a pozat goală FOTO


3 aprilie 2012

Tamara_Ecclestone_2Tamara Ecclestone, fiica lui Bernie Ecclestone, deţinătorul Formulei 1, una dintre cele mai frumoase şi mai bogate femei de pe planetă a făcut furori cu noul pictorial nud, realizat chiar în dressingul ei, şi totul în scop caritabil.


Tamara Ecclestone s-a săturat să fie criticată tot timpul şi să se spună despre ea că nu este nimic altceva decât fata lui tata cea răsfăţată şi a decis să-şi vândă încălţămintea şi genţile de firmă în scopuri caritabile, iar banii vor ajune la un spital de copii. Valoarea acestora nu a fost încă estimată dar este vorba despre o sumă imensă, ţinând cont de faptul că doar colecţia de ecclestone_tamara1genţi Hermes valorează peste 500.000 de lire streline.

 

Pentru a-şi pune lucrurile la vânzare pe internet, Tamara a realizat şi un pictorial nud, cu ea În dressing. Deşi este dezbrăcată complet nu este deloc vulgară, pentru că mare parte din trup îi este acoperită de spătarul scaunului pe care stă.

 

Tamara Ecclestone este una dintre fiicele lui Bernie Ecclestone, deţinătorul Formulei 1 şi a fostului model Armani, Slavica, iar averea părinţilor de 4,2 miliarde de dolari, pusă într-un fond Tamara_Ecclestone_7special pentru ea şi sora ei, le permite satisfacerea oricăror capricii sau excentricităţi.
În ciuda faptului că sunt extrem de frumoase, bogate şi răsfăţate, cele două moştenitoare ale imperiului Ecclestone nu sunt nişte petrecăreţe, ci se concentrază asupra afacerilor şi sunt foarte atente cu imaginea lor.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro