Joi, 18 aprilie 2024 - 8:44:12
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Televiziunile se bat pentru Bianca Drăguşanu


21 februarie 2012

bianca-dragusanuIubita fotbalistului Adrian Cristea este printre «ţintele» patronului de la CFR Cluj, devenit acum proprietar de trust de presă. Lui Arpad Paszkany îi plac femeile frumoase. Şi, obligatoriu, mult mai tinere. Patronul de la CFR a pus acum ochii pe Bianca Drăguşanu, iubita mijlocaşului de la Universitatea Cluj. Nu vrea să o aducă în patul lui, ci la televiziunea pe care o deţine şi pe care a lansat-o de Valentine's Day.

Milionarul de la Cluj, Arpad Paszkany, a investit şi în presă. Şi nu s-a limitat la doar un singur produs, ci şi-a construit un adevărat imperiu media, care l-a costat peste trei milioane de euro.

Patronul de la CFR deţine în prezent două televiziuni (NCN şi Transilvania Live), un ziar local (Servus Cluj), un săptămânal (Mesagerul de Cluj) şi un site (citynews.ro).

Pentru că vrea să dea lovitura pe piaţa media, Arpi intenţionează să-şi aducă oameni cu puternică vizibilitate în showbizul românesc, dar şi în lumea politică şi cea a sportului.

Aşa se face că printre cei vizaţi pentru un contract la Transilvania Live, cel mai ambiţios proiect al lui Arpad Paszkany, este Bianca Drăguşanu, iubita mijlocaşului de la Universitatea Cluj, Adrian Cristea.

Fostei asistente de la "Un show păcătos" i se pregăteşte un contract extrem de avantajos şi un post de moderator al unei emisiuni mondene.

Bianca, aflată încă sub contract cu Antena 1, n-a dorit să facă nici un comentariu în privinţa discuţiilor cu cei de la televiziunea din Cluj.

 

Ofertă de la Kanal D


De când a plecat de la Un Show Păcătos, Bianca Drăguşanu a fost bombardată cu oferte. Pe lângă propunerea de a face parte din echipa televiziunii Transilvania Live, patronată de Arpad Paszkany, iubita lui Cristea a primit o ofertă de nerefuzat şi de la o televiziune din Capitală.

Potrivit unor surse apropiate roşcatei, Bianca urmează să semneze un contract, iar funcţia pe care o va avea nu va fi de asistentă. Ea a primit rolul de co-prezentator într-o emisiune de la Kanal D.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro