Vineri, 19 aprilie 2024 - 11:42:17
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Turcoaica Playboy, s-a cuplat cu un rapper


9 mai 2012

silaA enervat la culme comunitatea islamică pozând goală în Playboy, iar acum, frumoasa Sila Şahin a revenit în atenţia publicului. Nu doar prin rolul din serialul „Gute Zeiten, schlechte Zeiten”, ci şi datorită vieţii personale. Actriţa s-a cuplat cu un rapper.

Vestea a dat naştere la multe comentarii, şi asta pentru că Sila avea un iubit - pe Jörn Schlönvoigt, care i-a fost aproape la declanşarea scandalului. Iar relaţia lor nu părea să dea semne că scârţâie. Şi totuşi, vedeta şi-a căutat fericirea în braţele lui Alpa Gun. Ea s-a ferit să recunoască noua idilă, dar rapperul german de origine turcă a fost mai puţin discret.

„Ne-am întâlnit anul trecut. Cântecul meu consacrat Silei a făcut-o să-i ceară unui prieten numărul meu de telefon. M-a sunat. Nu mai ştiu de câte ori ne-am întâlnit. Am făcut toate lucrurile normale atunci când cunoşti pe cineva. De exemplu, am ieşit la masă sau ne-am plimbat. Am petrecut deja o noapte - două împreună”, a dezvăluit muzicienul de 31 de ani.

Cât despre iubitul „titular”? Alpa Gun susţine că nu era vorba decât despre PR, în ultima vreme. Cei doi s-au separat de ceva vreme, aşa că a fost pe fază la timpul potrivit, iar acum se bucură de farmecele uneia dintre cele mai frumoase femei din Germania.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro