Miercuri, 24 aprilie 2024 - 12:16:32
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Uluitoarele dezvăluiri ale unei neveste de mafiot


4 martie 2012

Drita_DAvanzoDrita D'Avanzo, soţia unui mafiot cunoscut din Statele Unite, s-a decis să rupă tăcerea şi a vorbit despre viaţa sa şi cum eşti văzută de lume atunci când ai un soţ care se ocupă cu traficul de droguri şi spargerile de bănci.

Povestea femeii va apărea în reality show-ul „Măritate cu Mafia“, difuzat de postul  TLC, iar Drita afirmă că a fost mereu trată diferit, deoarece lumea ştia cine este. „Toată lumea ştie cine eşti, intri în restaurante pe uşa din spate, toţi se poartă cu tine aşa cum vezi în filme, totul e minunat. Dar e un stil de viaţă care nu îţi oferă niciun fel de siguranţă sau de garanţii", spune aceasta.

Drita D'Avanzo participă la emisiune alături de alte patru femei din New York ale căror soţi sunt la închisoare pentru activităţi de tip mafiot. Aceasta adaugă că îşi iubeşte soţul la fel ca în prima zi, cu toate că îl cunoaşte doar ca soţ şi nu ştie nicio altă latură a omului respectiv. „E o şansă de a arăta întregii lumi că stilul nostru de viaţă nu implică doar strălucire şi fast, deşi, de obicei, filmele artistice aşa descriu viaţa noastră. Niciodată nu s-a purtat urât. Când am fost însărcinată, a dormit pe jos, în salonul meu din spital, îmi masa picioarele, îmi încălzea baia, mă trata ca pe o prinţesă. Nu ai cum nu iubeşti un om care se poartă aşa cu tine", a încheiat Drita


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro