Miercuri, 24 aprilie 2024 - 9:09:15
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Un loc misterios din România care îţi dă fiori reci! VIDEO


28 august 2012

misterSute de cercetători au studiat acest loc din România şi au găsit mai multe întrebări decât răspunsuri. Ce se întâmplă aici este absolut şocant.

Pădurea Hoia-Baciu din inima Ardealului este unul dintre cele mai misterioase locuri pe care le întâlnim în România. Mulţi oameni de ştiinţă au venit aici pentru a vedea cu ochii lor fenomenele inexplicabile care se petrec. Zona a devenit cunoscută în întreaga lume în anii '60, însă localnicii au ştiut dintotdeauna de fenomele care sfidează orice logică.


Mulţi dintre localnici au mărturisit că au resimţit stări de greaţă, anxietate şi dureri de cap încă de la primii paşi făcuţi în această pădure.


Biologul Alexandru Sift a făcut aici o serie de cercetări, pe parcursul a mai bine de 10 ani. În tot acest timp a fotografiat diferite locuri din pădure şi a experimentat ceva absolut incredibil după ce a developat fotografiile. Mai multe siluete şi umbre ciudate apăreau pe imagini şi nu puteau fi văzute cu ochiul liber.

Primul OZN fotografiat în România
Munca lui a fost continuată de tehnicianu militar Emil Barnea, care a fotografiat aici primul OZN din România. Specialiştii internaţionali au analizat această imagine şi au clasificat-o drept "cele mai clare imagini ale unui OZN fotografiat în România şi fără îndoială, unele dintre cele mai bune imagini ale vreunui OZN fotografiat vreodată în lume".

Busolele o iau razna iar copacii au forme nemaivăzute. Acest loc din România care a devenit celebru în întreaga lume a făcut subiectul mai multor documentare iar mulţi cercetători, atât romani, cât şi străini, au venit aici pentru a se convinge de fenomenele incredibile care se petrec aici.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro