Joi, 25 aprilie 2024 - 8:55:20
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Radu Stroe a fost exclus din PNL


9 aprilie 2014

Radu Stroe a fost exclus din partid cu 53 de voturi „pentru”, 10 „împotrivă” şi un vot nul. Fostul vicepreşedinte PNL este acuzat de colegi că a avut mai multe declaraţii considerate contrare poziţiei partidului şi că a adus prejudicii de imagine PNL-ului.

„S-a făcut propunerea şi s-a votat excluderea. Domnul Antonescu a fost cel care a dorit acest lucru. A fost o propunere a domnului Quintus, care a propus suspendarea din funcţia de vicepreşedinte pentru şase luni”, a declarat la scurt timp Radu Stroe.

El a spus că nu se gândeşte să meargă la PSD şi că va rămâne deputat independent. Totodată, Stroe a subliniat că speră să revină în partid. „Eu am spus doar că presimt că scorul partidului la europarlamentare nu va fi cel scontat”, a menţionat el.

Aceasta este cea de-a treia excludere a lui Radu Stroe din partid. De asemenea, lui Radu Stroe i s-a reproşat faptul că la mai multe dintre voturile din plenul Parlamentului şi al Camerei Deputaţilor s-a exprimat în mod contrar liniei convenite la nivelul grupului PNL.

În tot acest timp, Stroe a vorbit cu liderii de filiale pentru a-i convinge să se răzgândească. Ieri, Crin Antonescu declara că „e destul de greu să mai discuţi cu el la masă”.

„Sigur că m-au deranjat şi pe mine şi pe alţi colegi din ţară. Trebuie să admită oricine că aşa ceva n-aţi mai văzut. Nu se poate ca în timp ce colegii tăi fac un efort, duc o bătălie politică, tu să spui public că abia aştepţi ca acest efort să eşueze şi să te mai şi erijezi într-un individ care, lipsit de orice greutate politică, de orice legitimitate, să şi ameninţi după aceea cu represalii. Să te referi la cineva precum Klaus Iohannis cu termenul că 'vazbura'. Sigur că mă deranjează, că e revoltător aşa ceva”, a susţinut Crin Antonescu.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro