Joi, 25 aprilie 2024 - 5:48:43
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


UDMR nu s-a decis dacă va semna plângerea împotriva lui Băsescu


15 aprilie 2014

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anunţat, marţi, că grupul UDMR nu a decis dacă va semna plângerea împotriva preşedintelui Traian Băsescu, informează Mediafax.

"Declaraţiile preşedintelui Băsescu sunt inacceptabile privind ceea ce a spus legat de Gabriela Firea şi soţul doamnei senator. Nu poate fi acceptată o astfel de declaraţie şi condamnăm orice astfel de şantaj sau ameninţare. De aici până la plângere penală e cale lungă. La noi în grup nu am luat o decizie. Nu există obligativitate pentru niciun membru, fiecare analizează dacă doreşte individual, semnează, dar nu există obligativitate pentru grupurile noastre nici de la Senat şi nici de la Cameră pentru a semna această plângere penală", a declarat Kelemen Hunor.

El a făcut aceste precizări după ce a fost întrebat dacă UDMR a luat vreo decizie pentru a semna alături de PSD plângere penală la adresa lui Traian Băsescu.

Senatorul PSD Gabriela Firea a declarat, marţi, că plângerea penală împotriva preşedintelui Băsescu a fost redactată de avocatul ei, iar premierul Victor Ponta a anunţat că a semnat documentul, care va fi susţinut şi de alţi parlamentari, actul urmând să fie depus în cursul zilei la Parchet.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro