Joi, 28 martie 2024 - 7:47:48
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ponta, pe Facebook,despre Băsescu: „Un preşedinte decăzut, o ruşine a României”


16 aprilie 2014

Prim-ministrul României, Victor Ponta, a continuat marţi pe Facebook disputa cu preşedintele Traian Băsescu, catalogând „drept degradant” cele afirmate liderul la Palatul Cotroceni şi afirmând că acesta este „o ruşine a României”.

 „Azi, cetăţenii României au văzut din nou adevărată faţă a lui Traian Băsescu, tot ce a reprezentat el în aceşti 9 ani - ură, abuzuri, minciuni, ameninţări, lipsă de scrupule! Ăsta e Băsescu! Un preşedinte decăzut, o ruşine a României”, a scris prim-ministrul României, pe pagina sa de Facebook.

„Este total degradant ce a făcut Băsescu azi. Nu e posibil să se vorbească aşa de la acest nivel al Statului român. România şi românii merită mult mai mult. Continuăm lupta, cu şi mai multă hotărâre! AMR 35 de săptămâni!”, a adăugat liderul de la Palatul Victoria subliniind că a rămas un timp scurt până la terminarea mandatului lui Traian Băsescu.

Mesajul a fost postat pe contul de Facebook al premierului Victor Ponta după conferinţa de presă de marţi seară a preşedintelui Traian Băsescu.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, la Palatul Cotroceni, că activitatea comisiei parlamentare de anchetă care investighează achiziţionarea, de către familia sa, a unui teren agricol în comuna Nana are un obiectiv pur politic. Băsescu i-a acuzat de şantaj atât pe senatoarea PSD Gabriela Firea, cât şi pe premierul Victor Ponta, care a susţinut-o în demersul său de a strânge semnături pentru plângerea împotriva preşedintelui.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro