Marţi, 19 martie 2024 - 4:00:38
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ponta: Ne-am asumat pentru 25 mai scor de 35%, ar fi cel mai bun al partidului la euroalegeri


27 aprilie 2014

Premierul Victor Ponta a declarat, sâmbătă, că scorul pe care şi l-a asumat PSD la alegerile din 25 mai este de 35%, pentru a deveni oficială candidatura sa la prezidenţiale, arătând că acesta ar fi unul realist şi foarte bun, cel mai bun obţinut de formaţiunea sa la euroalegeri.

"Scorul asumat de către noi este de 35%, pentru că e cel mai mare scor pe care l-ar primi partidul nostru în alegerile pentru PE. În 2007 a fost un scor foarte slab, 20 şi ceva la sută, în 2009 - 31%. Deci 35%, mai ales după trei ani de guvernare, cred că e un scor realist şi foarte bun. Ce este peste 35% înseamnă şi un vot de încredere pentru modul în care guvernăm, iar mai departe fiecare partid, fiecare candidat îşi va face propria analiză", a spus Ponta

El a arătat că şi dacă scorul va fi de 40%, nu înseamnă automat că vor câştiga în alegerile prezidenţiale.

La lansarea candidaţilor alianţei PSD-UNPR-PC pentru Parlamentul European, lansare care a avut loc la Bucureşti, a participat şi o delegaţie numeroasă din Prahova, coordonată de Rareş Enescu, secretarul general al PSD Prahova. Astfel, la Romexpo au fost prezenţi aproximativ 500 de prahoveni: 350 de social-democraţi, 150 de uneperişti şi 100 de conservatori, din delegaţie făcând parte parlamentari, primari, consilieri locali şi consilieri judeţeni.

Vă reamintim că Prahova îi are drept reprezentanţi pe lista pentru Parlamentul European pe Laurenţiu Rebega, vicepreşedinte al CJ şi totodată preşedinte al PC Prahova, aflat pe poziţia 14, şi pe consilierul judeţean Bogdan Toader, preşedintele TSD Prahova, aflat pe locul 38.

Lansarea candidaţilor Alianţei Electorale PSD-UNPR-PC la alegerile pentru Parlamentul European a avut loc, la Romexpo, sub sloganul "Mândri că suntem români" şi "România puternică în Europa".

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro