Vineri, 19 aprilie 2024 - 10:15:28
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Antonescu: Vreau pentru această ţară lideri cu o minimă cultură, care să zică "doamnă" nu "fă"


28 aprilie 2014

Liderul PNL, Crin Antonescu, vrea pentru România "lideri de bun-simţ şi cu bun gust, lideri cu o minimă cultură", "lideri care să zică "doamnă" nu "fă", lideri care să zică "domnule" nu "băi Liviule"", Aflat la Ploieşti la lansarea candidaţilor PNL pentru Parlamentul European, Antonescu a susţinut că dacă Victor Ponta nu era "pus" preşedinte la PSD, ar fi ajuns la UNPR.

"Vreau pentru această ţară lideri de bun-simţ şi cu bun gust, lideri cu o minimă cultură, lideri cu modele adevărate, lideri cu respect pentru istoria ţării şi pentru oamenii ţării, lideri care să zică «doamnă» nu «fă», lideri care să zică «domnule», nu «băi Liviule», lideri care să înţeleagă că banii din bugetul de stat sunt ai românilor nu ai lui. Să nu mai aud un prim ministru spunând: «eu vă da bani, dar să văd ce faceţi cu ei». Domnul Ponta, banii dumitale, îl iei pe Ghiţă, luaţi avionul şi te duci şi ţi-i pui în Dubai. Banii ăia de la buget sunt banii românilor, nu ai tăi", a spus Antonescu.

Crin Antonescu a mai spus că nu datorează nimic foştilor aliaţi politici din PSD, susţinând că nu Ponta nu înţelege ce înseamnă trădarea, întrucât este "mincinos, laş şi trădător".

"Ponta nu poate înţelege foarte bine ce înseamnă trădarea. Ca să înţelegi ce înseamnă trădarea, trebuie să înţelegi ce înseamnă principii, valori, consecvenţă. Nici eu, nici nimeni din PNL nu a trădat pe nimeni. Trebuie să îi spunem acestui mincinos, laş şi trădător care este Victor Ponta şi cu toată liota lui plătită de la bugetul de stat de mincinoşi cam cum e cu trădarea. Eu nu am trădat pe nimeni nicio secundă. În raport cu PSD ca partener politic, cu ce am trădat? (...) Nu am rămas datori cu nimic celor din PSD. (...) Am fost corecţi în toate cazurile. Ne-am înţeles în faţa întregii ţări că domnul Ponta va fi prim-ministru. L-am sprijinit mai hotărât chiar decât PSD-ul sau unii din PSD pe Victor Ponta să fie prim- ministru. L-am pus prim-ministru şi l-am lăsat deocamdată să fie prim-ministru. A fost vorba, în faţa întregii ţări, să aibă jumătate de Guvern. I-am dat şi cealaltă jumătate. Avem vreo datorie? Niciuna", a afirmat Crin Antonescu.

La lansarea candidaţilor liberali pentru Parlamentul European au participat peste 3000 de persoane, venite din toate judeţele din Regiunea Sud Muntenia. Alături de Crin Antonescu s-au aflat Adina Vălean, Cristian Buşoi, Ramona Mănescu, Renate Webber, Norica Nicolai şi Eduard Hellving, cei care deschid lista PNL pentru PE. Au fost prezenţi şi numeroşi parlamentari ai partidului, preşedinţi liberali de consilii judeţene, primari, consilieri locali şi judeţeni.  Nu a lipsit de la eveniment nici preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro