Vineri, 19 aprilie 2024 - 4:09:59
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cezar Ouatu s-a înscris în PSD


8 mai 2014

Solistul Cezar Ouatu s-a înscris, miercuri, în PSD, intrând în organizaţia din Ploieşti a partidului, el spunând că nu şi-a propus să ajungă undeva anume în politică şi că alegerea sa politică „nu are nicio legătură” cu cariera artistică, importantă fiind „alchimia” creată între el şi PSD Prahova.

Cezar Ouatu, care a reprezentat România la concursul Eurovision anul trecut, a fost primit miercuri după amiază în PSD, în cadrul unei şedinţe la care a participat preşedintele PSD Ploieşti, Iulian Bădescu, informează Mediafax.

Artistul a declarat jurnaliştilor, la sediul PSD Ploieşti, că a intrat în rândul PSD datorită ideilor sale politice de stânga.

„Crezul social-democrat făcea parte din mine de ceva vreme, din familie, de fapt. Decizia nu a fost una peste noapte, nici din punct de vedere strategic, interesat, oportunistic. Nu este o alegere pripită, este o alegere la care am stat ore, zile, nopţi şi m-am gândit”, a afirmat solistul.

El a spus că nu a primit o propunere din partea partidului pentru a se înscrie, ci a devenit membru PSD „de bunăvoie şi nesilit de nimeni, cum se zice”, intrând în PSD Ploieşti întrucât este ploieştean.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro