Marţi, 19 martie 2024 - 9:03:00
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Tăriceanu se pregăteşte să-i ia locul lui Crin Antonescu?


24 mai 2014

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu s-a reînscris în PNL. „Am spus mereu că sunt dispus să revin în PNL. Demisia a fost un gest extrem de protest. Doresc un scor cât mai bun pentru PNL Accept invitaţia de a reveni în PNL”, a declarat Tăriceanu joia aceasta.

Crin Antonescu s-a arătat destul de deranjat de reîntoarcerea lui Tăriceanu în partidul pe care îl conduce.

„Din punctul meu de vedere, chiar dacă sunt un bun creştin şi orice oaie rătăcită trebuie reprimită la locul ei, în cazul domnului Tăriceanu - care evident că face această nouă fază a decăderii sale politice tot pus de pesediişti şi la ordinele pesediştilor - sigur că nu aş lua în seamă asemenea cerere de reînscriere, dar poate că la Satu Mare, unde se întâmplă nişte lucruri ciudate cu domnul Silaghi, cu cumnatul domnului Silaghi, s-ar putea ca acolo să fie reprimit”, a declarat Crin Antonescu.

De partea cealaltă, Călin Popescu Tăriceanu a declarat că vrea să fie printre liberali mai mult decât un simplu membru de partid şi se gândeşte chiar la şefia PNL. „Nu mi-am ascuns această dorinţă, dar este un subiect care trebuie discutat de luni încolo. Nu ascund această intenţie de a candida la şefia PNL”, a declarat Tăriceanu.

Călin Popescu Tăriceanu a demisionat din PNL la sfârşitul lunii februarie, după ruperea USL.

„Cu ceva timp în urmă, în 2011, a fost decisă crearea USL. Nu am fost printre entuziaştii susţinători ai acestei construcţii politice, dar din momentul ce ea a fost făcută, am considerat că este de responsabilitatea mea să ducem acest proiect la bun sfârşit. Nu a fost un drum uşor, dar din momentul ce decizia politică a fost luată, ne-am înhămat cu toţii să ducem la bun sfârşit. (...)

În ultimele săptămâni suntem martorii unei crize care se adânceşte. Această criză nu a fost generată de dispute ideologice, a fost o criză în jurul nume, a fost o criză de orgolii şi care în final a avut deznodământul de ieri. Micile neînţelegeri nu duc întotdeauna la un divorţ”, a declarat atunci Călin Popescu Tăriceanu. Acesta a mai spus şi că Antonescu nu este „preocupat de binele populaţiei, ci a ales să se certe cu cei din PSD din prea mult orgoliu”.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro