Vineri, 29 martie 2024 - 3:44:06
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Congresul PNL va avea loc în 28 - 29 iunie


29 mai 2014

Crin Antonescu a anunţat că în 28 - 29 iunie va avea loc congresul PNL, la care vor participa aproximativ 1.500 de delegaţi.

„Congresul va avea loc în 28 – 29 iunie 2014, în municipiul Bucureşti, capitala României. Va fi un congres cu 1500 de delegaţi, o cifră normală, poate un pic mai mare. La ultimul congres au fost circa 1200 de delegaţi.Klaus Iohannis şi-a anunţat candidatura, şi Ioan Ghişe.Ludovic Orban, minune dumnezeiască, a anunţat renunţarea sa la candidatura anunţată la preşedinţia PNL. Nu înseamnă că aceste candidaturi – Iohannis şi Ghişe vor fi singurele. La şefia partidului nu mai candidez. Susţin candidatura lui Klaus Iohannis. Suntem în acest congres în urma demisiei lui Klaus Iohannis”, a declarat Crin Antonescu.

Deputatul PNL Ludovic Orban, vicepreşedinte interimar al PNL, a declarat miercuri cu ocazia întrunirii Delegaţiei Permanente a partidului, că renunţă la candidatura anunţată pentru şefia PNL, pentru a-l sprijini pe Klaus Iohannis pentru această funcţie.

Orban a afirmat că va acorda întregul sprijin lui Klaus Iohannis în demersul lui de a transforma PNL într-un partid care să câştige alegerile prezidenţiale şi să constituie coloana vertebrală a dreptei din România.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro