Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 12:39:08
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Negocierile dintre PSD şi PPDD sunt în impas


11 iunie 2014

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, după şedinţa coaliţiei, că încă nu s-a ajuns la o negociere cu PPDD privind intrarea la guvernare şi că ar fi bine să fie mai calmi toţi, referindu-se la poziţia UDMR potrivit căreia o cooptare a PPDD ar fi "un dezastru, ca imagine".
 
"Fiecare opinie contează, dar noi nu am ajuns la negocieri cu PPDD pentru intrarea  la guvernare. Ar fi bine să fie mai calmi, toţi", a spus Liviu Dragnea, despre declaraţiile liderului UDMR Kelemen Hunor, potrivit Mediafax. 
 
El a precizat că această discuţie este ca "drobul de sare". "Când o să avem mai multe informaţii, ne vedem cu cei de la PPDD. Nu excludem, nu vrem să închidem discuţiile cu cei de la PPDD", a adăugat Dragnea. 
 
Întrebat dacă UDMR sau UNPR au cerut PSD întreruperea acestor negocieri, Liviu Dragnea a afirmat: "PSD nu e un partid de mâna a doua, căruia să îi ceară cineva, ferm, acest lucru. Asta ca să mă exprim elegant. Noi nu cerem partenerilor, în general, pe un asemenea ton, astfel de acţiuni şi nici ei nu ne cer". 
 
"Noi nu am discutat cu PPDD intrarea la guvernare. Am avut o primă discuţie, să vedem dacă putem realiza o colaborare, în primul rând în plan local şi se pare că nu sunt semne foarte bune. Avem la Cluj probleme, avem la Braşov probleme, am văzut declaraţii şi la Gorj", a mai spus Dragnea. 
 
Liviu Dragnea a mai declarat că în prima discuţie cu cei de la PPDD s-au stabilit domeniile de colaborare, primul fiind colaborarea în teritoriu, urmat de colaborarea parlamentară şi cea guvernamentală. 
 
Secretarul general al PSD a precizat că va avea loc o nouă discuţie cu PPDD zilele acestea, urmând să se facă o evaluare privind situaţia din toate judeţele.

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro