Marţi, 23 aprilie 2024 - 10:04:19
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Fosta gimnastă Corina Ungureanu s-a înscris în PNL


13 iunie 2014

Fosta gimnastă Corina Ungureanu, care a candidat ca independent la alegerile europarlamentare din 25 mai, s-a înscris în PNL, iar conducerea filialei Prahova, din aceasta care face parte, vrea să o coopteze în Biroul Politic Judeţean.
 
Ungureanu, care a mai fost înscrisă în alte două formaţiuni politice, a spus că "de fapt" locul său este în PNL şi că în acest partid a găsit "înţelegere".
 
"Mă bucur foarte tare să mă aflu într-un final în locul în care care cred eu că de fapt mi-e locul. Faptul că am decis împreună cu domnul Mircea Roşca, în urmă cu şase zile, că este cazul să mă alătur unei echipe în care eu cred nu de ieri, de azi, într-un proiect la care eu cred că pot să contribui şi să pun umărul nu numai pentru comunitatea din care fac parte, ci şi pentru ţară, pentru că aşa cum am fost construită. Aşa cum am fost educată în urma carierei mele de sportivă, atunci când îţi asumi un lucru trebuie să-l duci până la capăt cu implicare şi cu foarte multă seriozitate. Aici am găsit înţelegere, aici am găsit oameni care m-au ascultat", a afirmat Corina Ungureanu.
 
La rândul său, preşedintele PNL Prahova, Mircea Roşca, a anunţat că vrea să o coopteze pe Corina Ungureanu în structurile de conducere ale PNL Prahova.  
 
Corina Ungureanu a candidat ca independent la alegerile europarlamentare din 25 mai, obţinând 27.324 de voturi, reprezentând 0,49% din totalul voturilor valabil exprimate.
 

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro