Vineri, 29 martie 2024 - 12:38:21
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ilie Sârbu, despre viitorul preşedinte al PSD


28 iulie 2014

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, a afirmat, într-un acordat RFI, că viitorul preşedinte al PSD, în cazul în care Victor Ponta ajunge la Cotroceni, va trebui să fie un om tânăr, inteligent şi să nu aibă probleme cu justiţia. Sârbu a precizat că, în acelaşi scenariu, numele viitorului prim-ministru va fi anunţat după alegerile prezidenţiale.

Viitorul preşedinte al PSD "ar trebui să semene cu domnul Ponta, sigur, nu fizic. Adică să fie un om tânăr, un om inteligent, un om ponderat, echilibrat, să aibă răbdare să discute cu oamenii, să se apropie de oamenii din partid". În plus, potrivit lui Ilie Sârbu o altă condiţie este să nu aibă probleme cu justiţia.

Despre viitorul prim-ministru, Ilie Sârbu a spus că "nominalizarea se va face după alegerile prezidenţiale, nu se va merge în tandem, cum altă dată s-a mers şi n-am avut nici un beneficiu din chestia asta. Probabil că el (n.r. Victor Ponta) are în cap un anumit nume, are o anumită persoană sau una sau două sau poate trei din care ne va propune un nume, nu va lua decizia singur. Dar cred că pe aceeaşi linie va trebui să meargă, să fie un om tânăr, un om energic, puternic, un om care să fie foarte bine angrenat în aceste structuri de care am vorbit, europene şi nu numai (...). Ne trebuie un om serios, care să n-aibă probleme cu justiţia, să nu aibă probleme nici cu partenerii noştri de dialog".


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro