Joi, 28 martie 2024 - 7:46:36
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Blaga pune piciorul în prag


17 august 2014

Co-preşedinţii ACL, Klaus Iohannis şi Vasile Blaga, au ţinut să transmită primele mesaje de campanie, în faţa activului de partid. Extrem de dur a fost Vasile Blaga, care a promis că noul PNL nu va mai pune în funcţie miniştri certaţi cu legea.

”În 2005 – 2006 am muncit împreună şi am făcut Alianţa Dreptate şi Adevăr, pe care unii din păcate s-au gândit s-o rupă şi azi ne dau lecţii despre  unificarea dreptei. Şi nu întâmplător nu fac parte din această construcţie, Alianţa Creştin-Liberală, tocmai cei care puteau participa la construcţia asta şi n-au făcut-o. Şi acum ne vorbesc pe la colţuri, şi domnul preşedinte Băsescu, şi domnul fost prim-ministru Tăriceanu!”, a spus Blaga.

El a adăugat  că „nimeni nu va mai întoarce din drum marele Partid Naţional Liberal, iar oricine, indiferent de funcţia din cele două partide, care are o altă agendă sau alte priorităţi, să ne lase, valea! România-i mare, partide sunt destule!” a avertizat Blaga
El a promis în faţa activului de partid că, după ce puterea va fi recâştigată, PNL nu va mai „pune miniştri oameni corupţi, că nu ne mai iartă nimeni”


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro