Joi, 18 aprilie 2024 - 5:09:18
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Udrea a revenit asupra declaraţiei de la DNA


3 octombrie 2014

Liderul PMP, Elena Udrea, a nuanţat, joi, declaraţiile pe care le-a făcut miercuri seară după audierea sa la DNA, arătând că, atunci când a spus că dosarul urmează să fie "închis", se referea la faptul că va fi finalizat şi trimis mai departe.
 
"Am spus altceva. Am spus că, poate cuvântul închis n-a fost potrivit, că înţeleg că acest dosar trebuia încheiat la parchet şi făcut ceva cu el, trimis mai departe sau ce trebuia făcut şi trebuia să fie audiaţi toţi martorii", a precizat Elena Udrea.
 
Ea a arătat că a înţeles acest lucru de la procurori. 
 
"Ei mi-au spus că urmau, trebuiau să audieze toţi martorii, pentru că dosarul urmează să fie finalizat, în sensul acesta, nu închis, în sensul că se închide dosarul", a explicat Elena Udrea.
 
Udrea a fost întrebată şi despre faptul că ea a afirmat miercuri seară că nu crede în "coincidenţe". 
 
"Cred că a fost o formulare greşită. Am vrut să spun că nu cred că este altceva decât coincidenţă şi a ieşit altceva", a explicat Elena Udrea, la Antena3
 
Elena Udrea a mers, miercuri seară, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), unde a stat peste două ore.
 
La ieşire, în jurul orei 21.30, ea a spus că a fost chemată să dea declaraţii ca martor în dosarul din 2011 al primarului din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan. 
 
Acesta este acuzat că, din 2009, folosindu-se de interpuşi, a administrat o firmă care a primit contracte finanţate din bani publici în comune din Neamţ care se bucurau de finanţare din partea bugetului de stat conform HG 577/1997, privind Programul pentru pietruirea drumurilor comunale, alimentarea cu apă a satelor, conectarea satelor la reţeaua de electrificare şi la reţelele telefonice.
 
Întrebată de ce a venit la DNA atât de târziu, Udrea a spus că a venit "pe fugă". "A trebuit să vin foarte repede pentru că am înţeles că dosarul trebuie închis şi nu am vrut să amân declaraţia", a răspuns aceasta.

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 17 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro