Vineri, 29 martie 2024 - 2:04:30
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Tăriceanu: Sunt singurul candidat cu un program prezidenţial şi am experinţă politică


9 octombrie 2014

Candidatul independent la Preşedinţie susţinut de Partidul Liberal Reformator (PLR), Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat miercuri la Slobozia că atuurile care îl recomandă pentru funcţia de preşedinte sunt legate de faptul că are o bogată experienţă ca om politic şi, dintre toţi candidaţii, este singurul care are un program prezidenţial.

"Sunt singurul dintre toţi candidaţii, candidaţii importanţi care au o anumită cotă în sondaje, care am un program prezidenţial. Programul prezidenţial înseamnă nu o înşiruire de enunţuri şi principii universal valabile, ci un proiect de ţară. Şi proiectul meu de ţară este 'România, a şaptea ţară a Europei!'"a menţionat Tăriceanu într-o conferinţă de presă.

Potrivit acestuia, un alt argument este experienţa sa în politică.

"Al doilea considerent pe care îl am în vedere şi cred că îl au şi cetăţenii în vedere este experienţa mea ca om politic. În 24 de ani am urcat treptele încetul cu încetul, am ajuns parlamentar, am fost ministru, ulterior prim-ministru, astăzi sunt preşedintele Senatului.

Am o experienţă, am învăţat mult în această perioadă. Şi sigur că această experienţă politică la un anumit nivel, plus realizările mele ca om politic, cred că am lăsat ceva în urmă. Este o amprentă a guvernării din perioada 2004-2008 care pentru foarte mulţi români înseamnă o perioadă de bunăstare, în care s-au făcut investiţii numeroase, au crescut salariile, pensiile, s-au construit noi şcoli şi grădiniţe", a afirmat Tăriceanu.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro