Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 4:05:27
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ministrul energiei Razvan Niculescu în vizită în Prahova


22 octombrie 2014

Ministrul delegat pentru energie Razvan Niculescu insotit de secretarul de stat de la acelasi minister Mihai Albulescu au facut o vizita in judetul Prahova pentru analizarea problemelor legate de energia electrica, tehnica precum si de industria petroliera.
La societatea Termo Dalkia s-au analizat problemele legate de siguranta alimentarii cu energie termica a polulatiei in sezonul 2013-2014, situatia rezervei de stat precum si a livrarilor eventuale de pacura de catre OMV -Rafinatia Brazi.
S-a analizat de asemenea programul de reabilitare a circuitului de livrare a energiei termice catre Municipiul Ploiesti, situatia cosului de fum precum si continuarea modernizarii circuitelor de distributie secundara. 
In continuare delegatia s-a deplasat la Muzeul National al Petrolului analizandu-se posibilitatea realizarii unui muzeu modern in Parcul Industrial Barcanesti prin atragerea de fonduri UE pe programul operational regional 2014-2020.
La SC CONPET SA s-a analizat posibilitatea diversificarii activitati prin valorificarea patrimoniului existent, dezvoltarea capacitatii de transport spre terte tari prin OIL terminal Constanta. 
Pumctul final al vizitei a fost Filiala SC ELECTRICA DISTRIBUTIE MUNTENIA NORD SA unde alaturi de discutiile referitoare la situatia retelelor de energie electrica si a statiilor de transformare, Agentia de Energii Regenerabile prin directorul Potlogia Bogdan a prezentat prin harti sugestive situatia productiei de energie electrica in Prahova din surse conventionale si regenerabile.
Pe percursul vizitei cei doi demnitari au fost insotiti de Mircea Cosma, presedintele CJ Prahova, Rodica Paraschiv, prefectul judetului Prahova, consilierii judeteni Mesca Darius, Diana Niculescu si Rares Enescu

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro