Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 1:24:49
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Tăriceanu, despre creşterea impozitului pe imobile: Iohannis face "Davai ceas, davai palton" modern


14 noiembrie 2014

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, vineri, că este "numai o invenţie" subiectul creşterii impozitelor pe terenuri şi imobile, menţionând că nu va proceda astfel ca premier şi acuzându-l pe Klaus Iohannis că "face «Davai ceas, davai palton», într-o interpretare modernă".

Tăriceanu s-a referit în declaraţia de presă şi la "zvonul care circulă cu putere şi este vehiculat de ACL şi candidatul Klaus Iohannis privind majorarea impozitelor pe clădiri, în viitor".

"Vreau să precizez această situaţie şi, referitor la această măsură, că este numai o invenţie", a spus Tăriceanu, precizând că "ştirea care a fost preluată este cu totul falsă".

"O să vedeţi că scrie că Consiliul Consultativ al ministrului Bugetului a făcut şi a dres. Consiliul Consultativ funcţionează pe lângă ministrul de Finanţe. Deci toată chestiunea asta mi se pare că este mai mult decât cusută cu aţă albă, nu are nicio noimă, şi, atâta vreme cât voi fi eu prim-ministru, şi cred că voi fi, vă pot garanta că nu se vor majora asemenea taxe".


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro