Joi, 28 martie 2024 - 4:48:30
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ponta: PSD nu mai convoacă Congresul în martie


12 ianuarie 2015

PSD nu va mai convoca Congresul în martie, ci doar Consiliul Naţional, care va dezbate agenda politică a partidului până în 2019 şi unde se vor face alegeri pentru conducerea acestui for, a anunţat premierul Victor Ponta.

Potrivit Mediafax, Ponta a precizat, luni, că BPN a decis în ceea ce priveşte calendarul evenimentelor politice ale partidului în perioada următoare.

El a spus că în 30 şi 31 ianuarie va fi convocat CExN al PSD, împreună cu grupurile parlamentare, pentru a stabili liniile prioritare, agenda politică a anului 2015 şi acţiunile parlamentare şi că la începutul lui martie va fi convocată Liga aleşilor locali PSD.

Preşedintele PSD a adăugat că în 20 şi 21 martie va fi convocat Consiliu Naţional, care va dezbate agenda politică a PSD până 2019, va dezbate modificările la Statut şi va alege şi preşedintele acestui for.

Întrebat dacă, în aceste condiţii, Congresul nu va mai fi convocat în luna martie, aşa cum s-a anunţat iniţial, Ponta a precizat că, potrivit statutului, Consiliul Naţional este forul care va convoca Congresul.

De asemenea, Ponta a mai spus, răspunzând unei întrebări, că analiza referitoare la eşecul PSD din alegerile prezidenţiale va fi făcută în toate reuniuniel forurilor partidului care urmează a fi convocate.
 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro