Vineri, 29 martie 2024 - 1:47:59
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Social democraţii prahoveni- la Consiliul Naţional al PSD


30 ianuarie 2015

Mircea Cosma,preşedintele CJ Prahova, senatorul Daniel Savu, primarul Ploieştiului Iulian Bădescu şi consilierul judeţean Rareş Enescu, secretarul general al PSD Prahova, participă în aceste zile la Consiliul Naţional Executiv al PSD, eveniment care are loc la Sinaia.

Pe agenda discuţiilor se află situaţia politică la zi, dar şi priorităţile de guvernare ale Cabinetului Ponta

„Vineri şi sâmbătă va avea loc întâlnirea obişnuită a CExN, în care voi prezenta ca prim-ministru al PSD şi al coaliţiei de guvernare principalele priorităţi de guvernare şi faptul că obligaţia noastră în 2015-2016 este să continuăm creşterea economică, crearea de locuri de muncă, măsurile de protecţie socială, de dezvoltare economică şi a infrastructurii. De asemenea, vom discuta principalele subiecte care se vor afla pe agenda Consiliului Naţional în 20-21 martie, consiliu care urmează să adopte în primul rând o poziţie foarte clară legată de noul proiect politic de modificare a statului PSD şi de convocare a Congresului, care să stabilească conducerea pentru următoarea perioadă„, a anunţat preşedintele PSD la finalul reuniunii Biroului Permanent Naţional al partidului, care a avut loc la începutul săptămânii.

El a reafirmat că viitorul statut al PSD va conţine prevederi clare referitoare la cei care au probleme cu justiţia, dar a adăugat că modificarea acestuia va fi făcută de Consiliul Naţional, respectiv de Congres.

Joi au avut loc la Hotelul Mara din Sinaia discuţii informale, iar  vineri, de la ora 10,00, a început şedinţa CExN al PSD.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro