Vineri, 29 martie 2024 - 4:43:34
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Sărbătoare în cartierul lui Gigi Becali


4 aprilie 2015

Cartierul lui Gigi Becali este în sărbătoare. La câteva ore de la eliberarea de la Poarta Albă, Gigi Becali s-a întors acasă. Nu singur, ci cu un alai de jurnalişti şi admiratori.
Finanţatorul Stelei a trecut şi pe la barul din Pipera, ca în vremurile bune. Apoi s-a retras în sânul familiei, acolo unde are de gând să stea de acum înainte, departe de ochii presei.

Gigi Becali a fost întâmpinat de vecini şi apropiaţi la întoarcerea acasă. S-a claxonat îndelung, iar admiratorii l-au aşteptat în faţa barului din Pipera. În ciuda bucuriei vecinilor, Gigi Becali e hotărât să se lipsească de băile de mulţime şi de donaţiile de la porţile palatului.
După ce şi-a salutat vecinii, Becali s-a retras acasă, acolo unde îl aşteptau soţia, fetele şi mama lui.

Eliberarea finanţatorului Stelei este salutată şi de nume grele din fotbalul românesc.  "Mă bucur mult de această decizie. Mi-aş fi dorit să fie eliberat pe 1, când mi-am sărbătorit ziua de naştere. Dar nu e problemă. Important e că îşi va petrece sărbătorile în familie", a spus Helmuth Duckadam.
 
În prezent, Gigi Becali nu mai are restricţii legate de comunicarea cu presa. A fost înştiinţat chiar după ce a fost eliberat când a trecut pe la secţia de poliţie. Nu are însă dreptul de a alege şi de a fi ales în funcţii publice timp de 5 ani, potrivit regimului eliberării condiţionate.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro