Vineri, 19 aprilie 2024 - 7:33:48
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Liviu Dragnea, despre dosarul Referendumul


6 mai 2015

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie se va pronunţa pe 6 mai în dosarul "Referendumul". Ministrul Dezvoltării Regionale, Liviu Dragnea, spune că împotriva sa nu există nicio probă "serioasă", ci doar "afirmaţii, consideraţii, deducţii", scrie Agerpres.

"Eu sunt absolut convins de nevinovăţia mea, mi-am susţinut-o cu tărie în toată această perioadă. Nici eu şi cred că nici instanţa n-a identificat vreo probă serioasă la procuror. Este vorba de un şir de afirmaţii, consideraţii, deducţii, presupuneri şi eu sper ca mâine decizia să fie de achitare", spune Dragnea.

Emoţionat, ministrul nu a spus ce va face în cazul în care va fi condamnat în acest dosar, motivând că nu a răspuns niciodată la întrebarea asta, din superstiţie.

"Aşa cum în aceşti mai mult de doi ani de zile m-am ferit să comentez şi am fost foarte rezervat în comentarii pentru a nu fi acuzat că influenţez justiţia — spre deosebire de alţii, în frunte cu Băsescu, care au tot influenţat în cazul ăsta şi care au tot presat — aşa voi face şi eu, după sentinţă voi vorbi mai multe lucruri", a încheiat social-democratul.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro