Vineri, 19 aprilie 2024 - 3:47:14
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Premierul Victor Ponta a DEMISIONAT


4 noiembrie 2015

Premierul Victor Ponta şi-a depus mandatul miercuri, a anunţat Liviu Dragnea. Demisia lui Ponta vine in urma refuzului 'unor parteneri' de coalitie de a-si asuma responsabilitatea.

"Am inteles ca unii parteneri de-ai nostri nu doresc sa isi asume nicio responsabilitate si nu inteleg ca nu se mai poate face politica rupti de societate. Daca ei nu isi asuma, primul ministru a hotarat sa isi depuna mandatul pentru ca nu se mai poate continua asa. O sa avem o intalnire in coalitie. O sa ii sun pe colegii nostri sa ne vedem la ora 1 si sa stabilim impreuna calea de urmat", a spus Dragnea.

"Daca un primar a adoptat politica strutului, nu putem ramane insensibili si fara reactie in fata populatiei", a mai spus Dragnea.

Presedintele PSD a precizat ca si presedintele Klaus Iohannis a fost informat.

"De aici inainte discutam. Nu ne jucam cu situatia, din acest moment toti actorii politici si presedintele sa gasim o solutie. Primul ministru va gestiona Guvernul pana se va gasi o solutie. Nu suntem un partid de razgandaci, suntem seriosi. Sunt curios daca dupa ce premierul isi va depune mandatul primarul sectorului 4 isi va depune mandatul. Am discutat cu Ponta, am analizat, se vor intampla lucruri, sa gasim o solutie pentru stabilitate. Eram toti dispusi sa ne dam demisiile, doar ca unii sa inteleaga ca oamenii cereau lucruri. Nu trebuie sa fim surzi la ce striga lumea", a spus Dragnea.

Presedintele va trebui sa desemneze un nou premier.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro