Vineri, 29 martie 2024 - 8:48:29
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Piedone: Îmi asum greşeala de a demisiona prea târziu


5 noiembrie 2015

Primarul demisionar al sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a declarat miercuri că îşi asumă greşeala, chiar dacă este prea târziu, de a nu demisiona din funcţie în prima zi după incendiul de la clubul Colectiv sau imediat după accident.

„Este o greşeală şi mi-o asum, prea târziu, dar mi-o asum, că nu am procedat la demisie din prima zi sau imediat după accident. Îmi voi reproşa toată viaţa acest lucru, că nu am intervenit şi v-am pus la dispoziţie documente. Nu am vrut să fug de responsabilitate. (…) Pe un fond emoţional încărcat atât am putut să comunic cu dvs şi îmi cer scuze şi în faţa dvs, mass media. Am ieşit de fiecare dată în faţă la tot felul de alte lucruri, de la celebrele mele controale până la implicare în cetatea pe care am reprezentat-o. Nu am putut efectiv să ies datorită emoţiilor”, a spus Piedone.

El a mai precizat că demisia era un act de normalitate, dar regretă că nu a acceptat consilierea în ce priveşte comunicarea cu opinia publică.

„Credeţi sau nu, sunt şi eu la fel ca dvs. şi ca toţi cei care au trecut, nu prin asemenea tragedii, poate mai mici, om. Am şi eu copii acasă. Nu fac o demagogie astăzi cu dvs, dar vreau să mă înţelegeţi ca om. Da, am demisionat (…) era un act de normalitate, până la urmă sunt omul care vă pot privi pe dvs. în ochi şi pot privi în continuare cetăţenii sectorului 4, pe care nu i-am trădat, dar în acelaşi timp las capul în jos, pentru că nu am avut inspiraţia să am o consiliere, recunosc că am refuzat această consiliere în modul de a comunica cu dvs şi cu opinia publică”, a afirmat Cristian Popescu Piedone.

El a subliniat că în 20 de minute de la producerea incendiului a fost la locul accidentului şi că nu va uita niciodată acele momente.

„Vreau să îmi înţelegeţi impactul emoţional. De ce nu am comunicat cu dvs şi dacă am comunicat-o, am făcut-o prost. Trecutul nu ţi-l mai dă nimeni înapoi, dar sunt dator să spun că am fost la nici 20 de minute la locul accidentului, cu toate prerogativele pe care le-am avut. M-am implicat, am ajutat, în interior mi-a trecut tot filmul prin faţă. Sunt încărcat şi acum şi acele clipe nu le voi uita toată viaţa mea. Am văzut pompieri ieşind cu copii în braţe, cu oameni care plângeau şi urlau, erau scoşi din obiectiv şi înlocuiţi cu alţii pentru că nu mai puteau să reintre a salva vieţi în continuare”, a precizat Cristian Popescu Piedone.

Totodată, a transmis condoleanţe familiilor şi a urat multă sănătate persoanelor rănite.

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a anunţat miercuri că îşi depune demisia.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro