Vineri, 29 martie 2024 - 8:55:56
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Mă cosoşel, tu al cui eşti ?


10 ianuarie 2016

Ooooppppsss... o "nouă" formaţiune politică în România. De vreo câteva zile încoace, sunt asaltat pe cea mai mare reţea de socializare din lume de o reclamă (platită) la o farmaţiune politică nouă, aparută din neant şi susţinută de o gramadă de lume din "diaspora", pe numele ei, Partidul Noua Românie.

Curios din fire şi niţel mai specialist în IT, mă uitai şi eu sa văz ce-i cu partidu' ăsta de-şi face reclamă platită pe facebook. Au pajină şi grup pe cea mai mare reţea de socializare din lume foarte bine facute, profesionale. Pana 'acia, ai nota 10 cocoşel. Ai prins din zbor mişcarea cu facebook-ul.

Mai cocoşel fondator de nouă formaţiune politică, poate nu te-ai prins, dar românii din diasporă sunt în diasporă pentru ca sunt sătui de ticăloşi şi mişei care fac politică şi au ales calea pribegiei pentru că în ţărişoara unde tu iţi faci un partid nou, sunt umiliţi şi batjocoriţi. Niciodată un român din diaspora întreg la mine, nu te va vota pe tine, un "no name" care te dai balenă în Marea Neagră.

Mai cocoşel, prezident de partid, cine eşti tu mă, ce ai făcut şi ce poţi face? Unde ai lucrat mă, ce realizări mareţe ai şi ce zici că oferi? Cocoşel prezidenţial, ai părăsit în viaţa matale România pentru mai mult de 5 zile, ca să simţi cum este să fi în "diaspora"? Că te lauzi că nu-ş' câţi români din diaspora s-au înscris in partidu' matale.

Cocoşel, îţi spun eu cum este în diaspora, unde munceşti de te ia dracu', de n-ai timp nici să te duci la budă, nu te interesează decât viaţa ta şi nimic mai mult. Nu te interesează absolut nimic în afară de viaţa şi buzunarul tău. În nici un caz să te înscri în vre-un partid politic românesc, fondat de un "no name" cu vise erotice de parlamentar.

Dacă nu mă crezi cocoşel, hai cu mine în diasporă, să simţi pe pielea ta ceea ce-ţi spun. Şi sunt multe, foarte multe cocoşel, pe care nu le şti, privind viaţa şi sacrificiile românilor din diaspora. Agariciule, scuteşte-mă ca nu-ş' câţi români din diaspora s-au înscris în partidu' tău.

Văzuşi o reţetă de succes la Băsescu şi Iohanis, care au minţit "poporu' cu televizoru'", că românii din diaspora stau la coadă să voteze cretinii din România? Cocoşel, ori nu ai simţul realităţii, ori ai foarte mulţi bani.

Du-te mai cocoş în diaspora aducătoare de voturi, sau spune-ne al cui eşti, de-ţi doreşti să ajungi la putere!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro