Joi, 28 martie 2024 - 5:46:53
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Lapte şi miere la PNL Prahova! Unde au dispărut tendinţele războinice?


14 ianuarie 2016

Numirea unui nou preşedinte interimar, în persoana senatorului Iulian Dumitrescu, a adus o schimbare de atitudine în PNL Prahova. Dacă până acum liberalii nu ratau ocazia (e drept că neoficial) de a se "impunge" cu foştii pedelişti, venirea senatorului Dumitrescu parcă a redus la tăcere tendinţele războinice.

Chiar şi copreşedintele George Ionescu a făcut un pas în spate pentru a -i lăsa loc noului venit şi a anunţat că îl sprijină pe Dumitrescu pentru şefia Consiliului Judeţean Prahova. Şi asta în ciuda faptului că mult timp deputatul Ionescu fusese cam singurul candidat al PNL la preşedinţia CJ.  "Este adevărat că mi-aş fi dorit să candidez la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, dar în condiţiile unor alegeri uninominale. Cum legislaţia electorală s-a modificat, iar preşedintele se va alege indirect, de către consilierii judeţeni, îmi declar public susţinerea la alegerile locale din vara acestui an pentru CJ pentru senatorul Iulian Dumitrescu", a declarat deputatul George Ionescu într-o conferinţă de presă, conferinţă la care a asista din sală (pentru a demonstra că nu există niciun conflict) şi senatorul Ion Luchian, fostul copreşedinte al PNL.

Interesante sunt şi intenţiile noului şef al liberalilor prahoveni. Iulian Dumitrescu a anunţat că îşi doreşte şefia CJ Prahova pentru că este o "oportunitate" şi a promis curăţenie în filiala pe care tocmai a preluat-o. Cam greu să faci curăţenie într-o organizaţie în care fostul preşedinte, deputatul Mircea Roşca, se face că uită de problemele cu legea şi nu ratează nicio ocazie de a se afişa alături de liderii PNL, nefiind conştient de problema de imagine pe care o creează partidului. Ultima ispravă a lui Mircea Roşca  o reprezintă participarea la întrunirea TNL de la SInaia (neinvitat fiind) unde s-a fotografiat cu liderii partidului. Imediat Roşca şi-a publicat mândru pozele pe reţelele de socializare încercând să demonstreze că încă este în graţiile conducerii partidului.

Oricum, senatorul Dumitrescu a anunţat că va face curăţenie în rândul celor care strică imaginea partidului şi a promis că după ce PNL va câştiga alegerile locale, în Prahova va fi bunăstare.  Pentru cei care nu îl cunosc, precizăm că Iulian Dumitrescu este născut la Vălenii de Munte, are 44 de an,  este absolvent al Colegiului Naţional IL Caragiale. iar familia sa locuieşte la Gornet. Iulian Dumitrescu este senator de Călăraşi

Î n cursa internă pentru şefia CJ Prahova s-au înscris Adrian Dobre, fost prefect al judeţului, Sebastian Danielescu, fostul vicepreşedinte al CJ Prahova, dar şi cei doi co-preşedinţi ai PNL Prahova, George Ionescu şi Iulian Dumitrescu. Candidatul oficial va fi decis într-o şedinţă internă de partid şi va fi validat de conducerea centrală a formaţiunii.

Candidatul PNL la Primăria Ploieşti va fi senatorul Andrei Volosevici, fost primar al Municipiului în perioada 2008-2012.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro