Vineri, 29 martie 2024 - 7:08:21
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


PSD Ploieşti nu acceptă candidatura lui Daniel Savu la Primăria Ploieşti!


20 ianuarie 2016

Anunţat drept candidat PSD la postul de primar al Ploieştiului, Daniel Savu se loveşte de opoziţia organizaţiei municipale a partidului, organizaţie care ar trebuie să îl ajute în viitoarea campanie electorală.

"Având în vedere anunţul din cadrul şedinţei de birou extins, din data de 19.01.2016, cu privire la nominalizarea candidatului PSD pentru Primăria municipiului Ploieşti, vă informăm că Organizaţia PSD Ploieşti, în unanimitate, NU susţine aceasta candidatură în persoana senatorului Daniel Savu!

Social Democraţii ploieşteni vor susţine un candidat tânăr, competent, un lider acceptat în unanimitate, pentru calităţile sale profesionale, spirit de echipă, cu viziune solidă economică şi de dezvoltare a municipiului Ploieşti bazată pe studii şi experienţa administrativă, care să poată răspunde cu eficienţa problemelor ploieştenilor.

PSD Ploieşti cere oficial preşedintelui PSD Prahova, domnului Bogdan Toader, nominalizarea unei alte persoane în conformitate cu cerinţele exprimate mai sus.", anunţă PSD într-un comunicat de presă

Rămâne de văzut ce reacţie va avea conducerea judeţeană a PSD, mai ales că Bogdan Toader, liderul PSD Prahova a susţinut astăzi, că "singura nominalizare certă de la PSD Ploeşti a fost cea a senatorului Savu" şi a respins zvonurile de tensiuni din interiorul organizaţiei municipale. Surse apropiate partidului susţin că toti consilierii municipali ai PSD sunt dispuşi să demisioneze din CL şi chiar din partid, dacă nominalizarea lui Daniel Savu va fi validată şi de conducerea centrală a partidului fără ca organizaţia municipală să fie consultată


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro