Vineri, 19 aprilie 2024 - 6:01:52
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Liberalii mai validează un lot de candidaţi la primăriile mari şi consilii judeţene


26 ianuarie 2016

Liberalii au mâine un nou Birou Politic Naţional în cadrul căruia vor aproba o nouă listă de candidaţi la primării reşedinţă de judeţ şi de candidaţi pentru şefiile unor consilii judeţene.

Potrivit surselor noastre ar fi vorba de avocatul Narcis Sofianu pentru Primăria Piteşti, Octavian Lupulescu pentru Primăria Târgu Jiu, Nicolae Florian pentru Primăria Giurgiu, Tepelus Marius pentru Primăria Miercurea Ciuc, Chitic Dragos pentru Primaria Piatra Neamţ şi Florin Titirisca pentru Primăria Alexandria.

În ce priveşte şefii de consilii judeţene este foarte probabil validarea lui Ion Dumitrel la Judeţul Alba, Nicolae Giugea la Judeţul Dolj, Dumitru Beianu la Judeţul Giurgiu, Dan Vilceanu la Judeţul Gorj şi Marius Balu la Judeţul Mehedinţi.

Cu siguranţă în cadrul acestei şedinţe se va discuta despre situaţia reorganizării PNL Bucureşti şi despre alegerile în două tururi.

Vă reamintim că săptămâna trecută a fost validată şi candidatura senatorului Andrei Volosevici pentru Primăria Ploieşti. Volosevici a mai fost primarul Ploieştiului în mandatul 2008-2012


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro