Joi, 25 aprilie 2024 - 12:30:25
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Tinerii social-democrati au plantat 900 de copacei la Băicoi


7 martie 2016

Tinerii din cadrul Organizatiei Tineretul Social Democrat din orasul Baicoi au organizat, duminica 6 martie a.c, o actiune de plantare de copacei in zona Ocolului Silvic Baicoi-Liziera de Brazi.

La initiativa candidatului PSD, la functia de primar al orasului Baicoi, Marian State sustinut si de cei trei consilieri locali Adrian Dumitrescu, Alexandru Hurloiu si Daniel Spiridon, a fost demarata actiunea „Tineri, plantam pentru viata“. Suportul logistic a fost asigurat  de cei aproximatix 50 de tineri de la organizatia TSD Baicoi.  Acestia, au fost impartiti in doua echipe si au plantat aproximativ 900 de copacei – gorun si stejar.

„Actiunea noastra de astazi are ca scop constientizarea importantei protejarii mediului inconjurator, incurajarea spiritului ecologist in vederea asigurarii unui mediu natural mai sanatos, precum si promovarea, in randul tinerilor, a unei atitudini responsabile fata de mediu. Este necesar sa ne intoarcem privirea catre mediu, acum, mai mult ca oricand. Ne dorim sa lasam in urma, copiilor nostri, o lume mai frumoasa, iar prin fiecare copac plantat astazi, de tinerii social-democrati, natura primeste o noua sansa“, a spus Marian State, candidatul PSD la functia de primar al orasului Baicoi. Actiunea juniorilor de la PSD a fost posibila si cu suportul tehnic oferit de specialisti de la Ocolul Silvic Baicoi, prin grija sefului Adrian Ene.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro