Miercuri, 24 aprilie 2024 - 7:52:26
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Mircea Ionescu Quintus sărbătorit de 2000 de liberali


19 martie 2016

Mircea Ionescu Quintus a fost sărbătorit, vineri seară, la Ploieşti, de peste 2000 de liberali, alături de co-preşedinţii PNL, Alina Gorgiu şi Vasile Blaga, la împlinirea a 99 de ani

Mircea Ionescu Quintus a declarat că a fost sunat de foarte multă lume. Printre cei care au vrut să-l felicite s-a numărat şi premierul României, Dacian Cioloş.

“ Surpriza mare am avut-o la telefonul domnului Cioloş. Eu îl cunoşteam că am fost împreună acum câţiva ani în guvernul Tăriceanu, dar nu-l mai văzusem. Nu mă aşteptam. A fost foarte drăguţ” a declarat Mircea Ionescu Quintus.

Preşedintele de onoare al PNL a declarat că şi Ion Iliescu l-a sunat pentru a-l felicita.

“ Mi-a dat telefon. Eu am uitat, îmi pare rău, de ziua lui. A zis aşa: E bine că în ţara aceasta cele două mari partide au asemenea preşedinţi de onoare. Şi am zis că aşa este” a mai spus liberalul.

Preşedintele de onoare al PNL a mai declarat că sprijină formaţiunea politică din care face parte şi îşi doreşte ca partidul să câşige alegerile locale.

“ Îmi doresc să câştigăm alegerile, este prima dorinţă. Apoi, să continuăm întinerirea pentru că partidul e tânăr. Cu un moş ca mine s-a întinerit văzând că e este bine să nu fii prea bătrân, probabil” a mai spus Quintus.

Co-preşedintele PNL, Alina Gorghiu, însărcinată cu primul ei copil, a făcut un anunţ neaşteptat. Ea a afirmat că îşi doreşte ca seniorul Quintus să fie părinte spiritual pentru copilul său. Gorghiu a mai spus că are emoţii de fiecare dată când trebuie să vorbească despre preşedintele de onoare al PNL.

Mircea Ionescu Quintus a fost sărbători de colegii de partid la Sala Sporturilor Olimpina din Ploieşti, înainte de lansarea candidaţilor PNL la primăriile din judeţ.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro