Marţi, 19 martie 2024 - 4:06:56
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Emanoil Savin candidează pentru un nou mandat de primar din partea PSD Prahova


21 martie 2016

Lovitură de imagine pentru PSD Prahova. Unul dintre cei mai longevivi primari din Prahova a părăsit PNL şi s-a înregimentat în PSD. Mai mult, el va coordona campaniile electorale ale partidului, atât pe cea pentru locale, cât şi pe cea pentru parlamentare, şi va fi vicepreşedinte al formaţiunii politice.

Este vorba despre Emanoil Savin, primarul oraşului Buşteni, care a decis că nu se mai regăseşte în partidul rezultat după fuziunea dintre PDL şi PNL. Savin oficializează astfel, zvonurile care îl dădeau plecat din PDL de mai bine de doi ani.

În acelaşi timp, Emanoil Savin va candida pentru un nou mandat de primar al oraşului Buşteni, oraş pe care îl conduce de 12 ani.

 "Eram, de fapt, două entităţi separate. PNL şi PDL funcţiona în paralele. Fiecare partid avea lista proprie de candidaţi. Nu exista niciun fel de cooperare.", a afirmat Savin, care a explicat că împreună cu el a plecat şi organizaţia PDL Buşteni, organizaţie formată din 1850 de persoane. Savin este unul dintre oamenii care au câştigat alegerile cu pete 80% din voturi, iar transferul său la PSD îi lasă pe liberali fără unul dintre cele mai importante oraşe de pe Valea Prahovei.

Bogdan Toader, preşedintele PSD Prahova, a anunţat că organizaţia pe care o conduce şi-a propus un targhet de 38-40 la sută pentru alegerile locale. "Noi nu visăm la 70% ca adversarii noştri. Ne mulţumim doar cu 51% la Consiliul Judeţean Prahova. Vrem să ne continuăm proiectele şi să dezvoltăm, în continuare, judeţul", a spus Toader.

Social democraţii au evitat şi să desemneze un candidat pentru viitoarea preşedinţie a CJ Prahova. "Sunt alegeri pe liste, iar pe lista noastră sunt 6-7 persoane care pot conduce Consiliul Judeţean. Nu puteam desemna o persoană şi să spunem "asta este".

Viitorul preşedinte al CJ Prahova va fi desemnat în urma unor negocieri care vor avea loc în funcţie de scorul obţinut în alegeri", a mai declarat Bogdan Toader.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro