Joi, 28 martie 2024 - 10:52:39
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Andrei Volosevici nu mai candidează la Primăria Ploieşti


3 aprilie 2016

Senatorul Andrei Volosevici a decis să se retragă din cursa pentru fotoliul de primar al Ploieştiului.

"Da, iubesc Ploieştiul şi îmi doresc schimbarea oraşului în bine. Cunosc mecanismele prin care putem scoate la lumina urbea noastră şi sper ca de-a lungul timpului v-am demonstrat acest fapt. Împreună, am avut multe reuşite în mandatul de la primăria Ploieşti în 2008-2012. Si când spun împreună ma refer la aportul dumneavoastră, al ploieştenilor, al celor care de-a lungul timpului m-ati susţinut, mi-ati atras atenţia sau m-ati certat.
Pe 24 martie 2016 am fost chemat la DNA Ploieşti şi mi s-a comunicat ca sunt suspect pentru posibile fapte de corupţie petrecute în anul 2012. În legătură cu aceste aspecte sunt convins ca îmi voi demonstra nevinovăţia, dar doresc sa fac acest lucru la instituţiile abilitate, fără a încerca să mă victimizez în spaţiul public.
Dată fiind această nouă situaţie în care ma aflu, din respect faţă de colegii de partid şi mai ales faţă de dumneavoastră, ploieştenii, şi aşa greu încercaţi de incompetenta celor care conduc oraşul din 2012, am decis sa îmi retrag opţiunea de a candida la primăria Ploieşti.
Va mulţumesc pentru susţinerea pe care mi-ati demonstrat-o de atâtea ori şi pe care sper ca o veţi menţine şi în viitor. ",
a scris Volosevici pe pagina oficiala de Facebook


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro