Joi, 18 aprilie 2024 - 10:30:49
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Primarul din Băicoi ţine cu dinţii să candideze din nou


16 aprilie 2016

Desi a fost condamnat de  magistratii de la Judecatoria Campina la sase luni de inchisoare cu suspendare, Ciprian Gheorghe Statescu tot mai vrea cateva luni de fotoliu. In timp ce si alti candidati, care voiau sau se  "visau"  primari, au renuntat doar pentru ca sunt cercetati (Andrei Volosevici si Ludovic Orban), Ciprian Gheorghe Statescu,  calca in picioare legislatia romana, pe care a jurat sa o apere si sa o respecte, atunci in 2012 cand a depus juramantul de credinta in fata Legii si a consilierilor cu mana pe Biblie.

Mai mult decat atat, dupa ce a fost condamnat de Judecatoria Campina, "primul condamnat" a facut recurs ca sa demonstreze ca este nevinovat, spunea dumnealui in ianuarie a.c. Cu toate acestea,  miercuri 13 aprilie a.c., a fost consumat primul termen la Curtea de Apel Ploiesti.

Numai ca supriza, Ciprian Gheorghe Statescu a lipsit nemotivat, dar a solicitat prin mijloace specifice domniei sale sa fie amanata cauza, pe motiv ca nu se poate prezenta in fata magistratilor. Aceasta in ciuda faptului ca miercuri 13 aprilie, edilul local a putut fi vazut atat in orasul de bastina cat si in Ploiesti, dar a refuzat sa-si faca simtita prezenta la Curtea de Apel....DE CE?

De aici, se poate trage o singura concluzie, interesul celui mai corupt om din Baicoi este sa-si prelungeasca procesul de la Curtea de Apel cat mai mult posibil, chiar pana dupa alegerile locale. " Pai de ce a mai facut recurs? Este clar ca pentru a mai lungi procesul pana dupa alegeri. Ca daca stia ca este nevinovat se ducea la proces ca sa termine mai repede si sa poata candida ca un om curat", si-au pus intrebarea mai multi cetateni ai orasului Baicoi.

Cu toate acestea, strategia lui Statescu este una fara cusur, deoarece la procesul sau au facut recurs si procurorii care se pare ca nu se lasa mai prejos si cer aplicarea pedepsei cu inchisoarea pentru Ciprian Gheorghe Statescu. Nu stim de ce uraste Ciprian Gheorghe Statescu atat de mult orasul Baicoi, incat vrea sa iasa el primar ca mai apoi sa lase urbea fara conducere dupa doar cateva luni. In cazul in care actualul edil o sa apeleze la mijloace ne ortodoxe pentru a-si pastra functia, sunt sanse ca pana la sfarsitul anului, baicoienii sa fie chemati din nou la urne sa-si aleaga un nou primar.

Numai ca de aceasta data “factura” v-a fi decontata de catre de bugetul local, bani care ar putea fi folositi mai bine la asfaltarea unor strazi.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro