Marţi, 19 martie 2024 - 11:38:07
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Surprize pe lista PSD Prahova pentru Consiliul Judeţean


24 aprilie 2016

Social democraţii au fost primul partid care au depus la Biroul Electoral Judeţean lista de candidaţi pentru Consiliul Judeţean Prahova, pentru alegerile locale din 5 iunie 2016

Ca şi la Ploieşti, lista social democraţilor conţine oameni noi dar şi oameni cu experienţă. Astfel, pe primul loc îl regăsim pe Bogdan Toader, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Prahova şi preşedinte PSD Prahova. Toader  este urmat de medicul Carmen Dumitru, directorul medical al Spitalului Municipal Ploieşti şi preşedinte al OFSD Ploieşti.

Locul trei este ocupat de o surpriză. Andrei Nicolae este preşedintele TSD Prahova şi unul dintre tinerii care ar putea deveni un veritabil lider, în viitor, al social democraţilor.

Pe locul patru o găsim pe Laura Moagher, secretarul general al PSD Prahova, director al Parcului Constantin Stere Ploieşti.

Abia pe locul cinci găsim un consilier judeţean din actuala legislatură. Rareş Enescu, vicepreşedinte al PSD Prahova, este urmat de Dan Şepşi, şi el consilier judeţean în actuala legislatură.

Locul şapte este ocupat de Fabioara Ionescu, actualul administrator public al judeţului Prahova şi preşedinte al OFSD Prahova. Locul opt pe lista de consilieri judeţeni a PSD Prahova este ocupat de Ludmila Sfîrloagă, vicepreşedintele Consiliului Puterilor Locale şi Regionale de la Strasbourg, vicepreşedinte al PSD Prahova. Sfîrloagă este unul dintre cei mai activi social democraţi la nivel internaţional, fiind artizana respingerii de către Consiliul Europei a solicitărilor de autonomie teritorială depuse de reprezentanţii UDMR la forurile europene.

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro